Sain valmiiksi ensimmäisen Salomonin solmu -huivin. Tein sen ihanasta ruskanvärisestä liukuvärjätystä langasta, ja tyttäreni oli ikionnellinen kun annoin sen hänelle! Samantien sitten rupesin tekemään valkoisesta pörrölangasta samalla tekniikalla nuoremmalle tyttärelle pontsoa, mutta se on jäänyt vähän vaiheeseen... (mulla näitä tuppaa jäämään AINA vähän vaiheeseen..) Uskon ja toivon ja luotan että se taas sieltä kassista hiipii esille ja valmistuukin ihan pian.. Salmonin solmu onkin mulle ihan uusi tuttavuus, ja se oli tosi helppo oppia ja soveltaa! Kuvan laitan tähän, kunhan saan kameran tyhjennettyä...

Syksy tekee mulle aina huonon omatunnon käyttämättömistä luonnonmateriaaleista :) Nytkin ajattelin, että vielä tällä viikolla teen 4-vuotiaani kanssa metsään retken, tarkoituksena kerätä käpyjä ja tammenterhoja ja kaikkea muuta kaunista mitä satutaan näkemään. Niistä on sitten mukava askarrella kun illat pimenee..

Syksy saa myös ajattelemaan joululahjoja. Tänäkin vuonna yritän tehdä mahdollisimman paljon joululahjoja ihan itse. Ideoita on vaikka muillekin jakaa ;) Joululahjalista (ei siis toivelista, vaan joulupukin auttamislista, hehhe) on jo aika pitkä, ja jostain päästä sitä olisi varmasti hyvä alkaa purkaa ennenkuin huomaan taas että on jo marraskuu ja liian myöhäistä :)

Syksy on minulle aloittamisen aikaa paljon vahvemmin kuin kevät.. Ehkä se on sisäsyntyistä masennuksen nujertamistaistelua kaikki tyynni ;)

Olkoon tämä blogi aloitettu.