Lisää valmista!!

Tänään sain valmiiksi suloisen hatun kuopukselle joulupakettiin, ja viimeistelin lahjaksi menevän ovikranssin myös valmiiksi. Tässä ne:

216997.jpg

216998.jpg

Hattu on tässä nukella päässä, sillä en halua joululahjaa vielä kuopuksen päähän kokeilla :) Sainpa otettua vielä kuvan pontsostakin, jonka kuopukselle tein tuossa jokin aika sitten. Se näyttää tuon samaisen nuken yllä tältä:

216999.jpg 

Ja vielä paljon paljon suloisemmalta se näyttää omistajansa yllä :)

Esikoisen (4v) kanssa ollaan askarreltu paljon, tehtiin hänelle oma askartelulaatikko isosta kenkälaatikosta, vuorattiin se hänen vanhoilla piirrustuksillaan ja liimattiin kanteen kaikkea hauskaa (käpy, pari kiveä, prässättyjä vaahteranlehtiä, pieni muoviomena jne) ja täytettiin laatikko erilaisella sälällä, josta voi askarrella mitä mieli tekee. Toistaiseksi tyttö on lähinnä leikellyt kaikkea, kun sai ihka omat askartelusakset :) Vaan hauskaa se on, ja tekemistä riittää moneksi tunniksi!

Kuopuksenkin (1v) laitoin tuossa askartelemaan; isosiskonsa kun leikkeli kananmunakennoja ja nauhoja palasiksi, niin nuoremmalle laitoin eteen paperiserviettejä ja näytin miten niitä revitään. Ai että oli neidillä hauskaa, ja repi innoissaan niitä palasiksi puoli tuntia :) Toinen puolituntinen vierähti sitten siinä, kun piti yksi kerrallaan serviettiroippeet tallettaa pakasterasioihin :)

Joulu se tulla jolkottaa, ja mulla ei oo yhtään stressiä, niin hienosti olen saanut kaiken alkuun!