Nyt se syksy vasta onkin alkanut! Ajatelkaa, jouduin tänä aamuna raaputtamaan jäitä auton ikkunoista :O Eipä sillä, nautin ihan täysillä siitä, että saan pitää suloisen lämpimiä villasukkia jalassa, kääriytyä lämpöisen huovan sisälle ja siemailla kuumaa teetä.. Syksyihminen mä olen oikeastaan..

Nukkekotikerhossa tapahtui taas, tällä kertaa teimme hattuja 1800-luvun neidoille. Oma hattuni istui kuin nakutettu erään tummahipiäisen nukkeni päähän, ja neidosta tuli aivan ilmetty kodinhoitaja/ lastenhoitaja.. Vielä pitää tehdä sitten tuohon aikaan sopiva ympäristö neidolle :)) Tässä hattu:

226863.jpg

Innostuin tuossa aloittelemaan niiden huolinukkien tekemistä. Niistä ei tule kyllä lainkaan aitojen ja alkuperäisten huolinukkien näköisiä tai tapaisia, vaan ihan oma versioni :) Niille pitääkin varmaan keksiä ihan oma nimikin... Miten olisi Kuuntelija.Kuuntelijoista otan kuvia tänään, kun saan niitä vähän valmiimmiksi. Siinä samalla massaillessani innostuin tekemään pari tonttua nukkekotiin koristeeksi. Tontut ovat alla, ja niiden takana tavallinen hammastikku mittakaavaa näyttämässä. Tontut ovat siis yhden sentin korkuisia, ja asettuivat nukkekodin pianon päälle :)

226867.jpg

Pari iltaa meni, kun testailin pullonjäähdyttäjien huovuttamista. Kyse on siis huovutetusta päällisestä esim olutpullolle, jotta pullo pysyisi viileänä myös kuumissa olosuhteissa kuten saunassa. Ihan hienoja niistä tuli, vaikken ole aiemmin huovuttamista harrastanutkaan. Nämä siis tehty neulahuovutuksella:

226870.jpg 

******************

Tuntuu ihanalta, kun omista käsistä saa irti tällaista :) Ja ennen kaikkea, olen lähempänä joulutunnelmaa koko ajan!