Vihdoin olen päässyt teknisistä ongelmistani, ja pääsen jatkamaan tätä hyvin (lol!!) alkanutta blogia :)

Oikein Hyvää Uutta Vuotta toivottelen jokaiselle! Joulu meni täällä paremmin kuin hyvin, ja kaikki haluamani lahjat sain tehtyä. Itse en saanut muuta itse tehtyä kuin tämän tietokoneen korjauksen ja tälle vuosituhannelle päivityksen ;) Mutta tytöt sai kaikkea mukavaa itse tehtyä.

Uusia projekteja on paljon mielessä, ja käynnissä :) Virkkaan tilkkuja, joista olisi tarkoitus tehdä itselle hartiahuivi. Esikoisen joululahjanukelle (sen nimi on kuulemma Tuiki Tähtönen) ajattelin tehdä garderoobia, ja nukkekotijutuissa on uusi vaihde päällä. Ensi viikolla tehdään nukkekotikerhossa yhteisprojekti näyttelyä varten valmiiksi (Kauniaisten kirjastossa hlmikuun ajan, tervetuloa katsomaan!). Oma panokseni on nuket ja niille kengät ja ajattelin koettaa luistimetkin saada aikaan. Tänään illalla on mun askarteluhetki, ja kuvia siis luvassa myös :)

Mekkoja pitäis myös ruveta tekemään, sellaisia vanhanaikaisia esiliinan kanssa ja ehkä juhlavampiakin. Jos niitä saisi vaikka myytyäkin jossain *miettii* Vaan se onkin sitten ihan toisenlainen projekti.

Uusilla laitteilla nyt kuitenkin back in business ;)